Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook. Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional. Nama kuih ini memang unik. 400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut;
Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional. Nama kuih ini memang unik. 400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut; Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook.
Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook.
400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut; Nama kuih ini memang unik. Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional. Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook.
Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional. Nama kuih ini memang unik. Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook. 400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut;
400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut; Nama kuih ini memang unik. Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook. Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional.
Nama kuih ini memang unik.
Nama kuih ini memang unik. 400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut; Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional. Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook.
Nama kuih ini memang unik. Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook. 400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut; Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional.
Nama kuih ini memang unik. 400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut; Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional. Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook.
400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut;
Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional. Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook. Nama kuih ini memang unik. 400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut;
Kuih Dangai Kelantan : Resepi Meletop Kuih Dangai Resepi 200gm Gula Pasir 250gm Tepung Pulut Gajah Kepala 3 600gm Kelapa Parut Gaul Guna Tangan Ye Nk Masukkan Dalam Dulang Pon Xpyh Tekan Tabur. Nama kuih ini memang unik. 400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut; Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional. Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook.
Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional. 400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut; Nama kuih ini memang unik.
Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional. 400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut; Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook. Nama kuih ini memang unik.
Nama kuih ini memang unik. Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook. 400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut; Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional.
Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook. Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional.
Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional.
Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook. Nama kuih ini memang unik. 400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut;
400 g gula pasir (boleh kurangkan kalau nak kurang manis) 100 g tepung pulut;
Kuih tahi itik ini berasal dari kelantan dan ianaya merupakan sejenis kuih tradisional.
Nama kuih ini memang unik.
Resepi ini dikongsikan oleh wan muhammad hafiz satar di laman facebook.
Post a Comment for "Kuih Dangai Kelantan : Resepi Meletop Kuih Dangai Resepi 200gm Gula Pasir 250gm Tepung Pulut Gajah Kepala 3 600gm Kelapa Parut Gaul Guna Tangan Ye Nk Masukkan Dalam Dulang Pon Xpyh Tekan Tabur"